ABSOLUT x Loren Cronk

Schermafbeelding 2013-03-09 om 22.29.08

Yeah! Absolut did it again. Absolut x Loren Cronk – The Denim Edition. Altijd mooi om te zien hoe brands hun grenzen proberen te verleggen. Daarom krijgen zij het steeds voor elkaar elk jaar weer een top artiest aan hun merk te verbinden.
Namen als Spike Lee, Ron English, Philipp Plein, Jamie Hewlitt, de korte docu-film met Jay-Z. En ook een van onze favoriete Absolut bottles, The Glimmer. Voor de The Glimmer editie had Absolut een dikke party georganiseerd in Club AIR in Amsterdam. Wat we ons nog kunnen herinneren van die avond is dat Don Diablo mega ass heeft gekickt. En voor de rest… we can’t remember.

Maar weer terug naar de Absolut Denim Edition. Loren Cronk, who the hell is… zul je denken. Enige wat je hoeft te weten is dat deze gast al decennia lang denim eet, slaapt, ademt. Deze gast heeft indigo blauw stromen door zijn lichaam. Wij zijn ook fan van de old skool raw denim. Keiharde plank dikke denim stoffen die afgeven als een gek en die pas na een jaar helemaal tailor fit zitten. Top!

Dus Absolut… Big Up!!! voor spreading the word over Loren Cronk. En vergeet deze bottle is een Must Have peeps!
Check out Loren door Absolut en Loren door American Hipster:

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Comment

 

— required *

— required *