BioShock Infinite

BioShock Infinite Cover

Het is alweer ruim een jaar geleden dat we bij 2K Games & Rockstar Games op bezoek waren. Toen waren we er voor NBA 2K12, Red Dead Redemption en even later L.A. Noir. 2K Games komt binnenkort met BioShock Infinite op de markt. En wow!! de graphics zien er weer gruwelijk goed uit. Na BioShock en BioShock 2, speelt BioShock Infinite zich af in de lucht. Het verhaal in het kort: Jaar: 1912, Plaats: the flying city of Columbia, Missie: red Elizabeth, Hoofdrollen: Booker DeWitt (The Hero), Elizabeth (The damsel in distress) en Songbird ( The thing to beat). Tijdens de ontsnapping raken Booker en Elizabeth steeds meer op elkaar ingespeeld en vormen een steeds hechter team.

De game is gemaakt door de crew van Irrational Games uit Boston, Massachusetts. De “big man” achter BioShock Infinite is Creative Director, Ken Levine. Hieronder een interessant en open gesprek met Ken op de BAFTA’s.

De game komt waarschijnlijk ergens tussen april en augustus 2013 uit in Nederland en wordt uitgebracht voor PS3, PC en Xbox 360. We can’t wait!

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Comment

 

— required *

— required *