Coke Brasil recycle-end naar WK’14

Coke doet het gewoon! Met het WK in 2014 in het vizier heeft FIFA partner Coca-Cola een mega duurzaamheids project gelanceeerd. Het doel: het verzamelen en recycle-en van zoveel mogelijk ,Coca-Cola, PET flessen. Er zijn door heel Rio momenteel meer dan 100 collectiepunten neergezet wat mensen moet doen herinneren te recycle-en en hun tegelijkhas pledged to reduertijd moet enthousiasmeren voor het grootste voetbal evenement ter wereld dat in 2014 in hun land gehouden zal worden.

Coca-Cola wil met dit project recycling een plaats geven binnen de braziliaanse cultuur. De verzamelde flessen zullen worden gerecycled en gebruikt worden als kunststof stoelkussens voor ongeveer 6.773 stroelen in het nieuwe Maracanã Stadion waar de finale van het WK 2014 gehouden zal worden.

Uit een onderzoek van FIFA is gebleken dat het gemiddelde braziliaan duurzaamheid en milieu erg belangrijk vinden. 92% van de brazilianen zien graag dat het WK van 2014 een milieuvriendelijke WK moet worden. 50% vind dat de alle stadions de mogelijkheid moeten bieden om te recyclen en op een juiste manier afval gescheiden te verzamelen. Wij zeggen check Coca-Cola’s video voor dit geweldig project. WATCH:

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Comment

 

— required *

— required *