Finding the Fittest on Earth

Games2013_WomenZigZagSprint CrossFit_Games_2013

YEEAAHHH!!! Hier gaan we weer! Getting ready for the Reebok CrossFit Games 2014 in juli. Om precies te zijn 25 – 27 juli in Carson, California.

Zoals jullie weten zijn wij grote sports fans. De fascinatie in hoever een mens zijn of haar lichaam kan pushen zowel fysiek, mentaal als intellectueel, zal altijd blijven. And ofcourse zijn wij ons tempel, hahaha, ook altijd aan het testen, pushen en verwennen natuurlijk. Nu zitten we in de testen en pushen fase. En CrossFit is ons ding. Deze “Shock and Awe” manier van trainen heeft ons echt sterker en fitter gemaakt. Mede omdat je op alle fronten je fitness moet testen. Heeeerrlijkk!! En ja we doen het stiekem ook voor het spiegelmomentje s’ochtends, cause we like to look good as well.

All right, voor je mee kunt doen met de Games moet je eerst een goed resultaat neerzetten met de CrossFit Open Workout Competitie. Deze is wereldwijd! Daarna zijn er nog de zogenaamde Regionals.
De fitste 48 mannen, 48 vrouwen en 30 teams van de Open Workout van elke regio zal worden uitgenodigd om deel te nemen aan een van de 17 Regionals.
Het mag duidelijk zijn dat vrijwel alleen de pro’s doorgaan naar de spelen, maar het leuke van de CrossFit community is dat iedereen mee kan doen aan de Open Workout en zijn/haar fitness level te vergelijken met de rest van de wereld.

Op donderdag 27 februari 05:00pm (= vrijdag 28 februari 01:00 NL tijd) zal de eerste CrossFit Open Workout, genaamd 14.1, bekend gemaakt worden. In totaal worden er 5 Open Workouts bekend gemaakt in 5 weken tijd en telkens op een donderdag om 05:00pm.

Dusss… houdt de CrossFit Games site in de gaten, ga naar de gym, work that body and lift some heavy stuff!!

PREPARE: YOUR CHANCE, YOUR CHOICE, YOUR OPEN

FIND: FINDING THE FITTEST ON EARTH