DQM Skateboard Team @ H.O.V.

Vans-logo

Ja, ja, we zeggen het gewoon “De Winter Is Over!!”. Bij New York based DQM denken zij er ook zo over. We hadden deze shop een paar jaar geleden ontdekt toen we weer eens verdwaald waren. Ze verkopen serieuze upscale street gear. Je kan hun shit dus altijd rocken, Well we did.

Anyway DQM vond het tijd om de boys van hun skateboard team zich weer warm te laten rijden. De heren gingen lekker los in The House of Vans (H.O.V.) in Brooklyn. Normaal is The House of Vans de gig place van het skateboardmerk. Bij de Vans / H.O.V. hebben besloten, tot de temperatuur weer een beetje normaal is, de boel om te toveren tot een indoor skatepark. En dat valt ook onder ‘Giving back y’all’ een top actie van Vans.

En boy… na het zien van deze video begon het weer te kriebelen om de skateboard uit de kast te trekken. Hoewel we de classic skateboard al een tijd geleden hebben verruild voor een longboard, blijft de feel hetzelfde plus als extra een feel van surfen, which we also like. Dus wil je die surf feel houden of voelen in een Urban Jungle, koop een longboard!

We zeggen: Go Out And Ride! Spring is here!

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Comment

 

— required *

— required *