G.I. Jane (Fill Me Up)

Jackson and His Computerband- G.I. Jane - Fill Me Up

Okay, Okay, we hadden nog nooit van de Franse producer / dj Jackson Fourgeauds A.K.A. Jackson and His Computerband gehoord tot 2 weken geleden tijdens Amsterdam Dance Event 2013. Maar WTF… zijn laatste video clip ‘G.I. Jane (Fill Me Up)’ is een zekere jaw dropper. Maar ooozoo stilistisch en met gevoel voor stijl gemaakt. De beats zijn funky electronic en doet een beetje aan de Daft Punk sound denken. Schijnt dat de heren elkaar ook kennen van back in de days.

Anyways, Jackson’s nieuwe tune en clip mogen er zijn en we denken dat deze videoclip er een is dat zeker indruk maakt / opvalt. Maar of deze voldoende air play zal krijgen op de tv, mmmwwahh, we zullen het wel zien. Jackson heeft NOWNESS.COM de scoop gegeven om als eerste de videoclip te mogen vertonen.
WE LIKE!!

WATCH: JACKSON AND HIS COMPUTERBAND – G.I. JANE (FILL ME UP)

Jackson and His Computerband: G.I. Jane (Fill Me Up) on Nowness.com