Naam: ROBERT BRONWASSER

ROBERT BRONWASSER

Dutch designer Robert Bronwasser en de Headstrong Herald posse zitten op een lijn wat betreft de TV. TV kijken word minder dat is een feit, maar zeg eerlijk je gaat toch niet achter een laptop zitten samen met je vriend/vriendin, je boys, je girls of familie om naar een Champions League wedstrijd, film of je favoriete programma kijken? Als dat wel het geval is, you need to step up your financial game bruv. Voor maximum laid back enjoyment heb je gewoon een serieuze TV nodig. Maarrr, het oog wil ook wat. Mr Bronwasser en zijn SMOOL team hebben deze uber coole TV / TV omhulsel ontworpen. Te dik voor woorden! Het antwoord op het copy cat gedrag van de grote TV fabrikanten. Het hoeft dus niet allemaal zwarter, metaaliger, glassiger, vierkanter, etc.

Dit TV concept is onderdeel van SMOOL’s Homedia collectie en hun Enjoy Everyday Design exhibition wat in Milaan te zien is.
Dus tot en met 14 april 2013 zijn er een aantal interessante designs van SMOOL’s Homedia collectie te zien tijdens Ventura Lambrate 2013 in Milaan.
Nu hopen Bronwasser en SMOOL ook op eigen home turf de Enjoy Everyday Design expo zal houden.

Wij zijn zeker van de partij.

SMOOL_Homedia_TV_concept5

SMOOL_Homedia_TV_concept4

SMOOL_Homedia_TV_concept2

SMOOL_Homedia_TV_concept3

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Comment

 

— required *

— required *