‘REM’ THE DOCUMENTARY

TOMAS_KOOLHAAS_ICON_MAGAZINE_GRAB.large

De in Rotterdam geboren Remment (Rem) Lucas Koolhaas (17 nov.1944) behoort een van de beste architecten in de wereld. Hoewel er over Rem voldoende geschreven is en redelijke wat docu’s over hem zijn gemaakt is er nog nooit een feature length doch film gemaakt over hem.

Tomas Koolhaas, yep de zoon van Rem, is bezig om een echte feature length documentaire te maken over de Life and Times van zijn pa. De docu getiteld ‘REM’ zou ergens volgend jaar in diverse filmhuizen te zien moeten zijn. Maarrr, er is geld nodig om dit Landmark project tot een goed einde te brengen. Op de Tomas’ Kickstarter page kun je zien wat er nog nodig is. 10K moet wel te halen zijn de laatste drie dagen.

Inhoudelijk denk ik dat de doch over REM wel in goede handen is want Tomas is absoluut geen newby in de filmwereld. Hij heeft de film school gedaan in L.A. Daarna heeft hij ruim 12 jaar in Hollywood gewerkt aan diverse projecten variƫrend van short/feature length narrative films, music videos, commercials, documentaires, art films, etc.

Wij zeggen show some love and back this project.

WATCH: OFFICIAL TRAILER FOR ‘REM’ DOCUMENTARY

OFFICIAL TRAILER FOR ‘REM’ DOCUMENTARY from tomas koolhaas on Vimeo.

WATCH: KANYE WEST INTERVIEW SHORT VERSION WITH TOMAS KOOLHAAS

KANYE WEST INTERVIEW SHORT VERSION from tomas koolhaas on Vimeo.

WATCH: CCTV june 2012

CCTV june 2012 from tomas koolhaas on Vimeo.